subaru-xv-banner

SUBARU XV

e-BOXER

vanaf

€ 31.995   € 27.995 

AL WAT U NODIG HEBT, IS PLEZIER.

Met een combinatie van een stijlvol stadsontwerp, ruige looks en nieuwe mogelijkheden die u enthousiast maken, is de SUBARU XV de inspiratie om het leven te leiden dat u wil. Of het nu gaat om een avondje stappen in de stad of een uitje in het weekend, met de SUBARU XV kunt u alle dingen doen waar u van houdt, in stijl en comfort. Elke dag kan en zou een vreugdevol avontuur moeten zijn.

VEILIGHEID OP ELKE NIVEAU

Passieve veiligheid is ontworpen om u veilig te houden ingeval van een botsing, met functies zoals het motorontwerp dat het interieur beschermt en de SRS airbags.

Ringvormige verstevegingsframes

Bescherming passagierscompartiment

SRS Airbags

EYESIGHT: EEN TWEEDE PAAR OGEN

EyeSight, Subaru’s geavanceerde rijhulpsysteem, werkt als een tweede paar ogen op de weg, gebruikmakend van twee stereocamera’s om kleurenfoto’s met een uitstekende beeldherkenning bijna net zo goed als het menselijk oog vast te leggen. Bij het waarnemen van mogelijk gevaar, zoals voertuigen, motorfietsen, fietsen en voetgangers, waarschuwt het de bestuurder en remt indien nodig, waardoor u met nog meer vertrouwen en gemoedsrust kan rijden.

STADSSTIJL, BEKWAAM IN HET VELD

Klaar voor elk avontuur

Blink uw ski’s op, polijst uw surfplanken en smeer uw fietsen in, want uw hebt ze nodig. De SUBARU XV heeft een uitstekende laadcapaciteit, zodat u al het noodzakelijke kunt meenemen. De SUBARU XV is klaar om u te ondersteunen tijdens al uw stads- en weekendtrips.

Uw reis begint binnenin

Wanneer u de deuren van de SUBARU XV opent, merkt u meteen zijn verfijnde en sportieve styling. Ruimer en gepolijster dan ooit tevoren bieden de voorgevormde zetels een comfortabele en aangename ervaring voor u en al uw passagiers, zelfs tijdens die lange ritten.

Blijf verbonden.

De SUBARU XV is uitgerust met een volledig opnieuw ontworpen next generation info-tainmentsysteem dat u overal verbonden houdt. Een beschikbaar 8-inch touchscreen als hoofdunit biedt intuïtieve toegang tot navigatie en audio, terwijl een nieuw multi-functioneel display bestuurders informeert over de belangrijkste voertuigstatistieken. Connectiviteit tussen het hoofddisplay, het scherm tussen de meters en het multi-functionele display vergroten het gemak, de veiligheid en het plezier. In contact en alles onder controle - zo voelt u zich altijd in de SUBARU XV.

HET HART VAN ELKE SUBARU

1.   Subaru Global Platform

Het Subaru Global Platform (SGP) is het onderliggende platform dat als basis zal dienen voor de nieuwe generatie Subaru voertuigen. Door veiligheid en prestaties in alle opzichten te verbeteren, gaat het platform verder dan gewoon het leveren van betere prestaties. Het geeft een rijgedrag dat u enkel in een Subaru kunt vinden. Het is de toekomst van Subaru, en biedt nóg meer plezier en gemoedsrust aan alle bestuurders en passagiers

2.   SUBARU BOXER motor

Een boxermotor is een motorconfiguratie waarin de zuigers 180 graden uit elkaar staan en naar elkaar toe bewegen in een horizontale richting. Subaru is al meer dan 50 jaar trouw aan de SUBARU BOXER motor omwille van de vele voordelen ten opzichte van andere motortypen, waardoor duurzaamheid en betrouwbare prestaties in de Subaruvoertuigen worden gewaarborgd

3.   Symmetrical All-Wheel Drive (AWD)

Het Symmetrical AWD van Subaru verdeelt de kracht naar alle wielen voor een betere tractie op natte en gladde wegen. Door in een horizontaal symmetrisch vlak te liggen, heeft dit systeem een uitgebalanceerd en laag zwaartepunt voor een stabielere en veiligere rit.

TIJDELIJKE AANBIEDINGEN

xv-offer

SUBARU XV e-BOXER

ONWEERSTAANBARE KORTING VAN € 4.000,00

 

BOEK EEN PROEFRIT

Ga nieuwe uitdagingen aan. Ontdek de natuur. Doe alles wat u altijd al wilde doen. Met de nieuwe e-BOXER modellen, wordt het makkelijk. We nodigen u uit om onze hybride modellen te ontdekken samen met de vele voordelen tijdens een testrit.

Schrijf je in voor een proefrit
arrow&v

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij heeft.