impreza-eboxer-banner

SUBARU IMPREZA

e-BOXER

vanaf

€ 29.995

WELKOM IN HET ACTIEVE LEVEN

Maak kennis met de Impreza. Met betrouwbaarheid, veiligheid waarop u kunt rekenen en opwindende prestaties, vormt de Impreza de basis voor uw actieve leven. De Impreza inspireert om eropuit te trekken en een intenser en aangenamer leven te leiden alsook elke dag en elke gelegenheid zinvoller te maken.

VEILIGHEID OP ELK NIVEAU

Passieve veiligheid is ontworpen om u veilig te houden ingeval van een botsing, met functies zoals het motorontwerp dat het interieur beschermt en de SRS airbags.

Ringvormige verstevegingsframes

Bescherming passagierscompartiment

SRS Airbags

EYESIGHT: HET TWEEDE PAAR OGEN

EyeSight, Subaru’s geavanceerde rijhulpsysteem, werkt als een tweede paar ogen op de weg, gebruikmakend van twee stereocamera’s om kleurenfoto’s met een uitstekende beeldherkenning bijna net zo goed als het menselijk oog vast te leggen. Bij het waarnemen van mogelijk gevaar, zoals voertuigen, motorfietsen, fietsen en voetgangers, waarschuwt het de bestuurder en remt indien nodig, waardoor u met nog meer vertrouwen en gemoedsrust kan rijden.

ALLE WEGEN LEIDEN NAAR PLEZIER

Veelzijdig ontwerp

Voor ambitieuze mensen is kofferruimte belangrijk. Of het nu voor professionele doeleinden is of voor vrijetijdsbestedingen, de nieuwe Impreza is voldoende ruim voor al uw benodigdheden. Met voldoende bagageruimte om minstens 3 golftassen in te laden, zet de Impreza u aan om optimaal van het leven en van elke kans die u krijgt, te genieten, zodat u minder tijd besteedt aan planning en meer aan ontspanning.

Stijl, comfort en plezier voor iedereen

Het nieuwe verfijningsniveau geeft de Impreza een rustig interieur, rijk aan zacht gesculptuurde oppervlakken en zorgvuldige aandacht voor detail. De Impreza handhaaft
elegantie en sportiviteit, terwijl de cabine een ruimer gevoel geeft. Alle passagiers kunnen van de ruime vooren achterzitplaatsen genieten, zelfs tijdens lange ritten.

Blijf in contact. Voel u verbonden.

We leven in een snelle wereld. Daarom is de nieuwe Impreza uitgerust met een volledig vernieuwd infotainmentsysteem dat u verbonden maakt waar u ook heen gaat. Een centraal 8-inch touchscreen scherm biedt toegang tot navigatie*2 en audio. Gelijktijdig informeert een multifunctioneel display de bestuurder over de belangrijkste voertuig-statistieken. Connectiviteit tussen het centrale hoofdscherm, het meterdisplay, en het multifunctionele display komt uw gemak en veiligheid ten goede en verhoogt het plezier. U verbonden voelen en alles onder controle hebben - zo voelt u zich altijd in de Impreza.

HET HART VAN ELKE SUBARU

1.   Subaru Global Platform

Het Subaru Global Platform (SGP) is het onderliggende platform dat als basis zal dienen voor de nieuwe generatie Subaru voertuigen. Door veiligheid en prestaties in alle opzichten te verbeteren, gaat het platform verder dan gewoon het leveren van betere prestaties. Het geeft een rijgedrag dat u enkel in een Subaru kunt vinden. Het is de toekomst van Subaru, en biedt nóg meer plezier en gemoedsrust aan alle bestuurders en passagiers

2.   SUBARU BOXER motor

Een boxermotor is een motorconfiguratie waarin de zuigers 180 graden uit elkaar staan en naar elkaar toe bewegen in een horizontale richting. Subaru is al meer dan 50 jaar trouw aan de SUBARU BOXER motor omwille van de vele voordelen ten opzichte van andere motortypen, waardoor duurzaamheid en betrouwbare prestaties in de Subaruvoertuigen worden gewaarborgd

3.   Symmetrical All-Wheel Drive (AWD)

Het Symmetrical AWD van Subaru verdeelt de kracht naar alle wielen voor een betere tractie op natte en gladde wegen. Door in een horizontaal symmetrisch vlak te liggen, heeft dit systeem een uitgebalanceerd en laag zwaartepunt voor een stabielere en veiligere rit.

 

BOEK EEN PROEFRIT

Ga nieuwe uitdagingen aan. Ontdek de natuur. Doe alles wat u altijd al wilde doen. Met de nieuwe e-BOXER modellen, wordt het makkelijk. We nodigen u uit om onze hybride modellen te ontdekken samen met de vele voordelen tijdens een testrit.

Schrijf je in voor een proefrit
arrow&v

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij heeft.