Maak kennis met de Impreza. Met betrouwbaarheid, veiligheid waarop u kunt rekenen en opwindende prestaties, vormt de Impreza de basis voor uw actieve leven. De Impreza inspireert om eropuit te trekken en een intenser en aangenamer leven te leiden alsook elke dag en elke gelegenheid zinvoller te maken.

1/1

Actieve bochtenverlichting

1/1

17-inch lichtmetalen velgen

1/1

Apple CarPlay & Android Auto

 
imp-design-min (1).jpg

Een robuuste uitstraling

press to zoom

press to zoom
1/1

press to zoom

press to zoom
1/1

press to zoom

press to zoom
1/1

De Impreza

Leuk om te rijden en boordevol waarde, de Impreza legt de lat hoger in het compacte segment en raakt een snaar bij alle bestuurders die allergisch zijn voor compromissen.

Verfriste voorkant

De e-BOXER-versie biedt een nieuwe, meer dynamische voorbumper en 17 "donkergrijze lichtmetalen velgen.

Klaar voor avontuur

Welke wendingen het leven ook neemt, deze first-in-class is klaar om u en uw familie overal  te brengen in alle veiligheid.

Het hart van elke Subaru

Subaru Core Technologies

Subaru’s kerntechnologie identificeert het merk en geeft u het unieke rijgevoel dat u alleen in een Subaru kuntvinden. Via deze kernsystemen leven Subaru-voertuigen hun normen qua prestaties, comfort, veiligheid en betrouwbaarheid na en wordt de belofte om alle passagiers genot en gemoedsrust te bieden, gehouden.

1/1

Boxer Motor

Elektrische motor

Symmetrical AWD

Lineartronic CVT

Lithium-ion Batterij

imp-interior-min (5).jpg

Stijl, comfort en plezier voor iedereen.

1/1

Blijf verbonden. Overal.

We leven in een snelle wereld. Daarom is de nieuwe Impreza uitgerust met een volledig vernieuwd infotainmentsysteem dat u verbonden maakt waar u ook heen gaat. Een centraal 8-inch touchscreen scherm biedt toegang tot navigatie en audio. Gelijktijdig informeert een multifunctioneel display de bestuurder over de belangrijkste voertuigstatistieken.

 

Connectiviteit tussen het centrale hoofdscherm, het meterdisplay, en het multifunctionele display komt uw gemak en veiligheid ten goede en verhoogt het plezier. U verbonden voelen en alles onder controle hebben - zo voelt u zich altijd in de Impreza.

All-Around Safety

Wanneer uw auto u gemoedsrust geeft, wordt het leven aangenamer. Daarom staat veiligheid bij Subaru voorop. Subaru, met wortels in de vliegtuigbouw, zet zijn ‘mensen eerst’-beleid voort door zijn reeds 50 jaar lang doorontwikkelde geavanceerde veiligheidskenmerken aan te passen, te testen en opnieuw te testen.

1/1

SUBARU Rear Vehicle Detection

1/1

Reverse Automatic Braking (RAB)

1/1

High Beam Assist (HBA)

Door middel van geavanceerde veiligheidstechnologieën zoals EyeSight helpt preventieve veiligheid aanrijdingen te voorkomen.

1/1

Ringvormige verstevigingsframes

1/1

Bescherming passagiersruimte

1/1

Airbags SRS

Passieve veiligheid is ontworpen om u veilig te houden in geval van een botsing, met functies zoals het motorontwerp dat het interieur beschermt en de SRS airbags.

1/1

Vehicle Dynamics Control System + Active Torque Vectoring

1/1

Auto Vehicle Hold (AVH)

1/1

Gevaren vermijden

Dankzij technologieën zoals Symmetrische vierwielaandrijving en het SGP maakt actieve veiligheid een nauwkeurige controle van uw voertuig mogelijk door de basiselementen van het rijden - rijden, draaien en remmen - nauwkeurig af te stemmen, zodat u met een gerust hart van elke rit kunt genieten.

1/1
eyesight-logo.png

Een tweede paar ogen op de baan

Met het rijhulpsysteem EyeSight

EyeSight, Subaru’s geavanceerde rijhulpsysteem, werkt als een tweede paar ogen op de weg, gebruikmakend van twee stereocamera’s om kleurenfoto’s met een uitstekende beeldherkenning - bijna net zo goed als het menselijk oog - vast te leggen. Bij het waarnemen van mogelijk gevaar, zoals voertuigen, motorfietsen, fietsen en voetgangers, waarschuwt het de bestuurder en remt indien nodig, waardoor u met nog meer vertrouwen en gemoedsrust kan rijden.

1/1
imp-features-min.jpg

Vul op met herinneringen

Voor ambitieuze mensen is kofferruimte belangrijk. Of het nu voor professionele doeleinden is of voor vrijetijdsbestedingen, de nieuwe Impreza is voldoende ruim voor al uw benodigdheden. Met voldoende bagageruimte om minstens 3 golftassen in te laden, zet de Impreza u aan om optimaal van het leven en van elke kans die u krijgt, te genieten, zodat u minder tijd besteedt aan planning en meer aan ontspanning.

1/1

Slimme laadoplossingen

1/1

Elektisch bedienbaar schuifdak

1/1

Centrale armsteun achterin

Alle wegen leiden naar plezier.

Het Impreza gamma

imp-1-min (3).jpg

Impreza 1.6i-S

Pure & Comfort

Afmetingen (L x B x H): 4475 x 1775 x 1480 mm

Krachtbron: Horizontaal geplaatste 4-cilinder Boxer motor, DOHC 16 kleppen, benzine

Cilinderinhoud: 1600 cc

Max vermogen: 114 PK / 6.200 rpm

Max koppel: 150 Nm / 3.600 tpm

Transmissie: Lineartronic CVT, AWD

vanaf

€ 24.745,-

of € 450,- per maand*

imp-2-min (2).jpg

Impreza e-BOXER 2.0i

Comfort, Luxury & Premium

Afmetingen (L x B x H): 4475 x 1775 x 1515 mm

Krachtbron: 4-cilinder, 2.0-liter boxermotor DOHC 16-kleps benzine- + elektromotor

Cilinderinhoud: 1995 cc

Max vermogen: 150 + 17 PK / 5.600 - 6.000 rpm

Max koppel: 194 Nm + 66 Nm (elec.) / 4.000 tpm

Transmissie: Lineartronic CVT, AWD

vanaf

€ 33.495,-

of € ---,- per maand*

*Enkel geldig op 2020 stockmodellen. Voorwaarden bij uw vertrouwde dealer.

Uw Subaru ervaring

Ga nieuwe uitdagingen aan. Verken het buiten-leven. Doe wat je altijd al wilde doen. Het typische ontwerp van de Impreza doet u verlangen naar avontuur. Met zijn scherpe maar robuuste styling die vertrouwen en mogelijkheden uitstraalt, kan de Impreza moeiteloos al uw buitenavonturen aan terwijl hij iedereen gelukkig, comfortabel en veilig houdt. Vraag vrijblijvend een proefrit aan!

Boek een proefrit
arrow&v

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij heeft.