forester-eboxer-banner

FORESTER

e-BOXER

vanaf

€ 35.295  €30.295 

WELKOM IN EEN WERELD VOL NIEUWE MOGELIJKHEDEN.

Zowel het interieur als het exterieur van de geheel nieuwe Forester werd gerestyled naar een hoger niveau qua comfort, veiligheid en veelzijdigheid om u in al uw dagelijkse avonturen te ondersteunen. De nieuwe Forester moedigt u zelfs aan om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met een stevig en makkelijk manoeuvreerbaar compact chassis dat tegelijk ook ruim en comfortabel is binnenin geeft de Forester u gemoedsrust omdat u weet dat iedereen volop geniet van hun tijd.

VEILIGHEID OP ALLE NIVEAUS

Passieve veiligheid is ontworpen om u veilig te houden ingeval van een botsing, met functies zoals het motorontwerp dat het interieur beschermt en de SRS airbags.

Ringvormige verstevegingsframes

Bescherming passagiercompartiments

SRS Airbags

EYESIGHT: HET TWEEDE PAAR OGEN

EyeSight, Subaru’s geavanceerde rijhulpsysteem, werkt als een tweede paar ogen op de weg, gebruikmakend van twee stereocamera’s om kleurenfoto’s met een uitstekende beeldherkenning bijna net zo goed als het menselijk oog vast te leggen. Bij het waarnemen van mogelijk gevaar, zoals voertuigen, motorfietsen, fietsen en voetgangers, waarschuwt het de bestuurder en remt indien nodig, waardoor u met nog meer vertrouwen en gemoedsrust kan rijden.

GA OVERAL HEEN. NEEM IEDEREEN MEE.

Ruimte voor al uw herinneringen

Een ruime bagageruimte, een gebruiks-vriendelijke elektrisch bedienbare achter-klep en kofferverlichting zijn slechts enkele zaken die de gloednieuwe Forester tot de meest veelzijdige en handige tot nu toe maken. De Forester ondersteunt zelfs de meest actieve levensstijl en staat klaar om u te helpen alles te doen dat u leuk vindt, en elk avontuur zinvoller te maken.

Comfort voor iedereen.

De geheel nieuwe Forester biedt comfort aan elke passagier, op elke zetel. Het gemak
begint al voor het instappen: de deur-openingen zijn speciaal ontworpen om het in en uitstappen voor iedereen makke-lijker te maken. Eenmaal ingestapt, merkt u het groter geworden en ruimere interieur, met gerieflijkheden zoals meerdere opberg-vakken op de voorzetels en het ventilatie-systeem voor achterpassagiers. Ook minimaliseert het stille interieur on-gewenste weggeluiden en trillingen van buitenaf opdat iedereen quality time onderweg kan delen.

Blijf overal verbonden

Geniet onderweg van alle gemakken die smartphoneconnectiviteit met zich mee-brengt, met services zoals Apple CarPlay en Android Auto. Met zowel geavanceerde functies als het gebruiksgemak ervan in het achterhoofd biedt de geheel vernieuwde Forester de nieuwste infotainmentfuncties en intuïtieve bedieningselementen. In combinatie met comfortabele voorzetels die een natuurlijke zitpositie bevorderen, voelt u zich meteen thuis, ongeacht uw reis.

HET HART VAN ELKE SUBARU

1.   Subaru Global Platform

Het Subaru Global Platform (SGP) is het onderliggende platform dat als basis zal dienen voor de nieuwe generatie Subaru voertuigen. Door veiligheid en prestaties in alle opzichten te verbeteren, gaat het platform verder dan gewoon het leveren van betere prestaties. Het geeft een rijgedrag dat u enkel in een Subaru kunt vinden. Het is de toekomst van Subaru, en biedt nóg meer plezier en gemoedsrust aan alle bestuurders en passagiers.

2.   SUBARU BOXER motor

Een boxermotor is een motorconfiguratie waarin de zuigers 180 graden uit elkaar staan en naar elkaar toe bewegen in een horizontale richting. Subaru is al meer dan 50 jaar trouw aan de SUBARU BOXER motor omwille van de vele voordelen ten opzichte van andere motortypen, waardoor duurzaamheid en betrouwbare prestaties in de Subaruvoertuigen worden gewaarborgd.

3.   Symmetrical All-Wheel Drive (AWD)

Het Symmetrical AWD van Subaru verdeelt de kracht naar alle wielen voor een betere tractie op natte en gladde wegen. Door in een horizontaal symmetrisch vlak te liggen, heeft dit systeem een uitgebalanceerd en laag zwaartepunt voor een stabielere en veiligere rit.

TIJDELIJKE AANBIEDINGEN

forester-offer

SUBARU FORESTER e-BOXER

ONWEERSTAANBARE KORTING VAN € 5.000,00

 

BOEK EEN PROEFRIT

Ga nieuwe uitdagingen aan. Ontdek de natuur. Doe alles wat u altijd al wilde doen. Met de nieuwe e-BOXER modellen, wordt het makkelijk. We nodigen u uit om onze hybride modellen te ontdekken samen met de vele voordelen tijdens een testrit.

Schrijf je in voor een proefrit
arrow&v

Wij zullen uw gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kunt u lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten u daarbij heeft.